GIS dienstverlening op het gebied van vastgoed en grondzaken

EstateIndex

EstateIndex is een internet applicatie voor inhoudelijk beheer van grondposities en/of directe vastgoedbeleggingen.
 
De interface van Estateindex zorgt ervoor dat gegevens over uw vastgoedportefeuille direct toegankelijk zijn en vanuit een kaartbeeld eenvoudig op te roepen zijn


EstateIndex wordt ontwikkeld voor projectontwikkelaars, gebiedsontwikkelaars en vermogenbeheerders.
 
De gedachte achter Estateindex is om vastgoedeigenaren te faciliteren in het proces van portefeuilleplanning en projectmanagement.  Estateindex biedt daarnaast dé oplossing voor integratie met primaire systemen en processen.
 
De juiste kaart geeft immers meer inzicht in het verhaal achter cijfers en verdere grip op de financieel-economische resultaten van uw portefeuille.
 
EstateIndex bevat zowel geografische als administratieve gegevens die in kaart of in rapportvorm kunnen worden  weergegeven.
 
Met het kant-en-klaar beschikbaar stellen van de juiste tools en een gebruiksvriendelijke interface zijn gebruikers van Estateindex in staat om naast de eigen vastgoedportefeuille ook toegang te nemen tot geografische data bronnen en registraties  als die van het kadaster, de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG), Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), Nationaal- en Provinciaal Georegister, Bodemloket en de digitale ruimtelijke plannen van RO-Online.